January 21, 2010

Bad Joke - No Reply

Un gran directo en blanco y negro. Son No Reply, 9 músicos que llevan pisando escenarios de todo el país desde el año 2002. Swing, jazz, reggae, ska... ese es su sonido. Un sonido con un toque muy negro, fresco y divertido. Su puesta en escena y su derroche de energía en los conciertos es inmejorable. Esta fue su participación en las Hilfiger Sessions en la sala Apolo de Barcelona. Brillante.
Artist: No Reply
Song: Bad Joke
Album: Drunkology
Year: 2008

3 comments:

  1. GENIAL!!! :D

    Serà qüestió de comprovar si l'àlbum és tan bo com aquest gran single. És una pena per això que als grans gurus, que decideixen quina música passa a ser música de masses i quina no, els costi donar una empenta a música més elaborada i complexa.

    Realment, estava pensant que fent una analogia amb l'esport, es podria dir que el Pop s'ha imposat com el futbol, gràcies a la seva simplicitat i al fet de què sigui l'estil més accessible.

    Perquè els estils (esports) que viuen al marge, amb prou feines en treuen rèdits econòmics i popularitat en comparació. Per bons que siguin. Malauradament.

    ReplyDelete
  2. T'aconsello que escoltis l'àlbum, per a mi, és genial tot sencer. I encara t'aconsello més que, si pots, vagis a veure'ls en directe!

    ReplyDelete
  3. Pensava que eren americans xD

    Acabo d'escoltar l'àlbum i no està malament. Medley i Bag Eater estan molt bé també ;)

    ReplyDelete